Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

10 aspecte pe care trebuie sa le stii inainte de marirea buzelor

Marirea buzelor este una dintre cea mai cautata metoda de infrumusetare. Pentru multe femei este deja o obisnuinta, un fel de masa de pranz, dar la fel de multe femei stiu inca putine lucruri despre asta. Uite 10 aspecte pe care trebuie sa le stii inainte de a urma o procedura de marire a buzelor.

marirea buzelor

  1. Rezultatele se vad aproape imediat.

Buzele tale vor fi putin umflate la inceput, dar vei vedea efectele umplerii destul de repede. Buzele tale vor avea nevoie de 24 de ore sa se stabilzeze si umflatura sa se calmeze, iar apoi vei vedea buzele tale completate, cel putin pentru urmatoarele cateva luni.

  1. Timp minim de recuperare.

Procedura in sine dureaza aproximativ 15-20 de minute, pe urma te poti intoarce linistita la viata ta de zi cu zi. Oricum ar trebui sa eviti planurile mari cum ar fi o nunta sau un eveniment important, pe o perioada de aproximativ 7 – 10 zile. Nu se va intampla nimic iesit din comun, dar pot aparea mici inflamatii locale si ar fi bine sa eviti vorbitul in exces.

  1. Trebuie sa te pregatesti inainte fizic si psihic

Nu ai nevoie de un examen psihologic sau de 5 km de alergare usoara inainte, dar primul pas este foarte important si anume: sa te decizi la dimensiunea buzelor pe care le doresti, in mod realist, bineinteles. Gandeste-te mult daca vrei intr-adevar sa ajungi dintr-o singur? lovitura, la buzele actritei Lisa Rinna. Va fi evident! Chiar nu vrei ca buzele tale sa fie depasite si e mai usor sa ai prea putin, decat prea mult, nu-i asa? Dar daca stii ca vrei neaparat sa vezi o diferenta reala imediat, trebuie sa iti spunei acest lucru cu o siguranta de 100%.

  1. Cum se simt

Daca procedura este facuta corect, buzele cu injectii nu se simt altfel decat buzele reale. Nici macar la sarut.

  1. Daca nu mai vrei sa continui cu injectarea

Daca te decizi ca in cele din urma sa nu mai faci injectii, buzele tale vor reveni la starea initiala. Contrar a ceea ce ai putea crede, buzele tale nu se vor transforma in saculeti sau pungi de piele zbarcita. Cu toate acestea, acidul hialuronic care a fost injectat in buze, incepe sa porneasca mai multa productie de acid hialuronic la locul injectarii, astfel incat buzele tale ar putea ramane in mod natural putin mai mari, datorita injectiilor anterioare.

  1. Aspectul Instagram nu vine asa usor.

Vedem deseori imagini ale femeilor cu buze cu adevarat mari, dar nu stim exact care este suma investita,  numarul interventiilor facute sau tipul procedurilor, pentru a atinge acele imagini. Specialistii spun ca fetele pe care le vedem pe social media, au doua/trei interventii, dac? nu mai mult.

Procedura pot fi realizate prin injectarea de substante, prin implant sau prin manevrare chirurgicala. De obicei alegerea se face in functie de rezultatele pe care vrei sa le obti, sau in functie de buget.

marirea buzelor acid hialuronic

  1. Procedura nu este pentru totdeauna.

Marirea buzelor nu este facuta o data pentru totdeauna, rezistenta depinde de procedura pe care o alege?i, dar cel mai adesea dureaza aproximativ patru luni. Tineti minte ca, daca va place ce rezultate ati obtinut initial, faceti-va poze, deoarece se estompeaza in timp.

  1. Nu te astepta sa ai buzele Angelinei Jolie.

Poti aduce fotografii de inspiratie, dar in cele din urma, impreuna cu medicul trebuie sa decideti ce aspect ti se potriveste cel mai bine. De asemenea, trebuie sa stii ca marirea buzelor se face treptat,  in timp, asta pentru a obtine rezultate cat mai naturale.

  1. Nu trebuie sa exersezi ziua procedurii. 

Inainte de interventie, trebuie sa eviti activitatile care cresc fluxul de sange al fetei, cum ar fi un masaj facial.

  1. Anestezie si costuri

Se aplica un anestezic local sub forma de crema, iar injectarea acidului se face in asa fel incat sa nu fie insotita de durere. Mai multe detalii legate de proceduri si preturi poti citi aici.

 

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.